• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Seismograma de la Muntele Rosu in timp real!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Alte imagini cu seismograma puternicului cutremur din Grecia.

Seismograma unui cutremur care s-a produs cu foarte putin timp in urma in Romania. Seism local in Romania.

am prins un cutremur live dar nu stiu de unde este. cert e ca a sosit cineva cu 2-3 secunde inainte sa scrie tamburul. se vede o umbra in partea dreapta...

Dar de ce are aceeasi dimenisune si pe Low si pe High amplification?

Dar de ce are aceeasi dimenisune si pe Low si pe High amplification?

Am inteles ca semnalul se transmite prin radio de la seismograful de pe muntele rosu la Magurele.

Cand bate vantul mai tare , se misca antenele si apar acele bete pe imprimator.

Nu are cum ca la un cutremur real semnalele sa fie asemanatoare ca amplitudine si pe inalta amplifcare si pe joasa amplificare. Asta s-ar putea intampla doar daca semnalul (cutremurul) ar fi atat de puternic incat semnalele ar ajunge la saturatie pe ambele amplificari ceea ce nu e cazul aici.

Avand in vedere ca are aceeasi forma atat pe partea HIGH, cat si pe partea LOW, nu pare a fi cutremur. In orice caz, nu e seism din Vrancea.

:ack:pictura nu este, ozn nu pentru ca e rosu, deci...ce este? un tunet?:ack:

Nu stiu ce este, dar e sigur ca nu e cutremur adanc din Vrancea. La un seism subcrustal vrancean se vede clar cum arata, decalajul P-S...

Amplitudinea se mentine aproximativ constanta pe inregistrarile din ambele canale, atat pe componenta LOW, cat si pe componenta HIGH, deci e putin probabil sa fie un seism. Mai ales unul local din Romania.

Nu se vede faza de atenuare treptata, pe nici unul dintre cele 2 canale de inregistrare, cum ar fi fost normal in cazul unui cutremur.

Dormiti linistiti INFP vegheaza:ack: :ack: :ack:
Studiaza seismele si cerceteaza influenta somnului asupra tamburului:ack:
Shhht Madam Vrancea nu deranja somnul angajatilor INFP:ack:

Dupa cate cutremure au fost in ultimele saptamani, e normal sa mai fie si o zi calma. E absolut normal acest lucru.

Iata imaginile cu seismograma cutremurului crustal produs in Vrancea in aceasta seara, in jurul orei 19:01 timp local in Romania.

Mici seisme apar pe seismograma...Probabil evenimente microseismice locale.

Iata seismograma cutremurului produs azi in Vrancea.

Moliile au terminat cerneala de la tambur:ack:
:ack: :ack: :harhar:
Zgarciti sunt Infp - ba sting lumina, ba lasa ganganiile sa bea cerneala....ba mai stiu eu ce.:harhar:

Facem cheta sa le cumparam niste cerneala?
Daca tamburul care este on line arata in halul asta ma intreb cum arata restul....

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus