Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
am prins un cutremur live dar nu stiu de unde este. cert e ca a sosit cineva cu 2-3 secunde inainte sa scrie tamburul. se vede o umbra in partea dreapta...
Am inteles ca semnalul se transmite prin radio de la seismograful de pe muntele rosu la Magurele.
Cand bate vantul mai tare , se misca antenele si apar acele bete pe imprimator.
Nu are cum ca la un cutremur real semnalele sa fie asemanatoare ca amplitudine si pe inalta amplifcare si pe joasa amplificare. Asta s-ar putea intampla doar daca semnalul (cutremurul) ar fi atat de puternic incat semnalele ar ajunge la saturatie pe ambele amplificari ceea ce nu e cazul aici.
Amplitudinea se mentine aproximativ constanta pe inregistrarile din ambele canale, atat pe componenta LOW, cat si pe componenta HIGH, deci e putin probabil sa fie un seism. Mai ales unul local din Romania.
Moliile au terminat cerneala de la tambur:ack:
:ack: :ack: :harhar:
Zgarciti sunt Infp - ba sting lumina, ba lasa ganganiile sa bea cerneala....ba mai stiu eu ce.:harhar:
Facem cheta sa le cumparam niste cerneala?
Daca tamburul care este on line arata in halul asta ma intreb cum arata restul....