:ack: Buna! Va multumesc mult pentru primire si pentru raspuns.
Eu sunt inscrisa inca de anul trecut, o sa radeti de pe 4 martie.:ack: Si am citit inca de atunci despre peretii falsi si importanta lor. Nu va imaginati cat de frustrant este sa nu poti face.. nimic. Domnul care a cumparat este o persoana importanta. Ok.. Lumea intelege sa iti faci \"frumos\" in apartament sa renovezi, dar dumnealui, sau mai bine zis cei \"tocmiti\" sa faca asta se pare ca nu prea. E drept ca a venit sa isi ceara scuze, sau sa ne spuna sa facem lista cu stricaciunile.. Dar asta dupa ce a facut ce a facut si dupa ce a urcat mama sa le atraga atentia (mucitorilor ca el nu locuia in apartament cat a fost renovarea) ca totusi suntem si noi pe acolo si ne cade casa in cap, ca asa aveai impresia. Ceva de genul intai stric, ca asa am chef , dar imi faci lista si apoi reparam... Nu a fost niciodata aici cand au facut muncitorii lui prapad. Venea dupa cateva zile...
Lucrau fara oprire, fara sa respecte ora de liniste si aveau un tupeu ca nu sunt ei ca lucreaza altcineva.. te prosteau in fata si daca le spuneai ca ei sunt apoi te tratau ca pe un gunoi, eu am patit asa.. mai sa nu ma si scuipe asa trecea apoi, nici buna ziua, nimic, de parca eu eram de vina, nu el.
A fost vecinul de palier la primarie, au zis ca trimit pe cineva, eu nu am vazut sa vina cineva, nimeni nu a vazut sa fi venit cineva, sa investigheze, sa ne intrebe pe noi daca sunt probleme(nu am avut de-a face cu asa ceva, dar ma gandesc ca asa ar trebui procedat). Au urcat si ai mei in repetate randuri, nu de alta dar chiar era nevoie: ba ne inundau in bai(in mod repetat), ba puneau picamerul pe peretele pe care avem centrala si facea aia ca toate cele... Nu va zic cat de urat s-au purtat muncitorii, iar apoi a venit domnul ca sa ii facem lista, ca ne trimite el muncitorii sa repare.. va dati seama daca veneau si la noi il nenoroceau pe cel de la 3... Glumeam! Cine are nevoie de lista lui, acum pe bune. Se lucreaza in asa fel incat sa eviti neplacerile, ca se intampla ele fara sa le provoci tu este una, dar cand le provoci si puteai sa le previ atunci e deja alta treaba.
Am vrut sa fac cateva poze cu blocul sa vi-l arat. E un bloc trainic, inca mai arata asa din afara. :worthy: Din pacate al meu catel e cam bolnavior, asa ca numai de poze nu mi-a ars. Am sa fac insa niste poze cu un aparat profi ca sa va arat cam cum a spart la terasa peretii. Am vazut insa unii care nu numai ca au spart peretii dinspre casa spre teresa, dar si peretele exterior de la terasa (in alt A). Ideea e ca la noi tersele sunt construite destul de trainic, cu pereti rezistenti, spre deosebire de unele blocuri din Bucuresti ale caror terase ai impresia ca se prabusesc, ti-e si frica sa iesi pe terasa asa subrede par (vorbesc de un bloc terminat dupa \'90.. din pantelimon, aproape de gara de est, ai carui pereti falsi sunt crapati in ultimul hal)si probabil de aceea mi se pare asa aiurea pana la urma sa spergi o bucata din terasa sa faci geamul mai lung. va fac poza si la acel caz sa vedeti.
Revenind insa la blocul din Pitesti in care stau. Am sa incerc sa va fac o schema a apartamentului. Acum va rog sa ma scuzati pentru ca nu este ceva profi, doar ca sa va faceti o idee. Am facut si cateva poze cu crapaturi pe care am sa le urc putin mai tarziu, sa vi le arat.
Ma bucur mult ca ati creat acest loc. E un fel de terapie pentru cei carora le este frica de un cutremur, si cei care au trecut prin asa ceva, stiu ca pana la urma tine de noroc, ca nu cade blocul si iti pica ceva in cap din casa .. daca e sa o luam asa. In plus pe mine ma fascineaza pozele si povestile cladirilor vechi, dar si povestea unor cladiri atat de frumoase care din pacate au cazut la cutremur.
Pe curand!
ps: am gasit undeva ca acel semn ar fi pentru a semnaliza adapost in caz de ceva.. hmmmm
pps: merci pentru adresa aceea, insa nu stiu in ce masura am putea face ceva, suntem destul de mici, iar rautatea celor \"puternici\" e mare si puterea lor la fel. dar o sa ma interesez. :ack: