Iar nu am acces la infp.ro. Au fost suficiente 3 accesari in 5 minute pentru ca la nivel logic (aplicatie), softul sa considere ca sunt un pericol public. Nu e de la mine din retea, stiu foarte bine ce e si ce nu e capabil sa faca adminul de retea, si nici nu cred ca e vorba de gatuire, congestie, la serverul web al infp. Nu e ca in cazul cutremurelor pe care le simte mai multa lume (4,7+), cand e clar ca e cadere la nivel fizic, in sensul ca numarul de tentative simultane de acces depaseste capacitatea. Astia au implementat o functie ca la mobotix. Pe mobotix, cand fac 6-7 postari in 5-10 minute, gata, s-a terminat, in sensul ca nu mi se mai permite sa postez. E ceva in genul asta. Nu stiu daca softul e cumparat sau scris de cineva de acolo, in orice caz are niste lacune/inadvertente serioase. Fiindca eu nu atac site-ul infp, da-o incolo de treaba. Configurare/setare proasta, ceva care incurca lucrurile.
Sigur ca pot sa intru printr-un free proxy service de pe net, e plin netul de asa ceva. Dar nu am chef.