• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Site-ul INFP

Aia o stiam, desi e evident ca nu imi voi introduce datele mele personale ca sa completez minunea lor de chestionar. S-au inspirat de la noi, cum a creat Alex chestionarul, hop si ei, la 2 sau 3 saptamani =)) =)) =)) =)) Baietii se inspira, totusi, de la initiativa privata, chiar daca oficial fac declaratii impotriva firmelor private cum e IRSA.

Da, am vazut si eu ca nu mai sunt. Oricum, seismogramele alea nu sunt pentru bietul popor, sunt secrete de stat, TOP SECRET, da...:D :unsure: :unsure: Sunt bagate la secret, sunt secretizate...:harhar: :32: :32: :32: :32:

poate refac site-ul, apare cu o fata noua si va lasa cu gura cascata. sunteti foarte carcotasi :D

Sa ai gura aurita, Dodo, dar eu ma indoiesc ca se reface site-ul. N-au competenta asta...:D :unsure: :unsure:

INFP a disparut din nou de pe fata Internetului ! Evident, este vorba despre o disparitie absolut natrurala ! Ca doar n-o fi vorba despre o disparitie supranaturala ???? :55: :55: =)) Paranormal la INFP ???? =)) Nooo, e pur naturala invizibilitatea lor pe Internet...;) =))
Mister !! De ce o fi disparut oare INFP ??? Sa-l chemam pe Hercule Poirot ??? Sau poate sa apelam la Miss Marple ??? :p =)) =)) Batrana si desteapta, miss Marple, deh...=))
Dau un premiu substantial celei mai haioase explicatii posibile privind disparitia INFP...:p =))

or avea probleme??? so, stii bine ca oricui ii poate pica netul, eu sint patita si pot sa inteleg asta ;)

Cam dese problemele de conectivitate ale INFP...cam dese, foarte dese...;) =)) =)) IRSA nu prea are asa probleme. Ba chiar nu are deloc, eventual din an in Paste...=)) =)) Ceea ce inseamna ca IRSA are profesionisti in materie de IT. INFP, in schimb, are sediu ultra-luxos, stil NASA sau Star Treck, dar cu problema ca afara e vopsit gardul...si inauntru (adica in interiorul INFP) este...cine crezi, Anda ? :p...LEOPARDUL...evident :p =)) :55:

Degeaba se lauda grozavii de la Magurele ca au sediu ultimul racnet, marca Star Treck, sediu ca la NASA si alte trambiteli de soiul asta. Chestiile astea nu valoreaza nici cat o ceapa degerata ! IRSA nu a avut niciodata perioade de indisponibilitate a site-ului, cu durate mai lungi de cateva minute ! Si acelea, foarte rare. De fapt, asta este starea normala la INFP. Starea paranormala e aceea in care le merge site-ul la baietii destepti de la INFP.

Oricui ii pica netul ?? Corect, dar celor de la IRSA de ce nu le pica netul atat de des, si pentru perioade atat de lungi ? Ha ??? ;) =)) =)) =)) Ha, ha, ha !! =)) :p :p =))

Evident, INFP nu exista pe net, e in continuare indisponibil. Ceea ce este explicabil, avand in vedere capacitatile celor de la Magurele...Atat a dat Cel de Sus, atat se poate...Saracii. Sunt depasiti din toate punctele de vedere. Sediul lor a la Star Treck nu face nici o branza !!! Mai nou, strica banii pe avertizoare de tsunami, desi fenomenul care s-a produs in 1901 nu se poate repeta mai devreme de 300-400 de ani de acum incolo.
Baietii de la Magurele, insa, fac economii drastice la lumina. Ca, deh, vorba cantecului...\"...noi o scoatem la capat....cand se stinge luminaaaaa...\"
;) =)) =)) =)) =)) :p
Desi cei de la IRSA nu sunt usa de biserica, si m-am tot luat si o sa ma iau de semaforul lor, cel putin site-ul lor nu are problemele celui al INFP. Invidiosi, probabil, pe chestia asta, baietii de la Magurele emana mereu venin la adresa IRSA. Nu mai departe de anul trecut, la Salonul Cercetarii, la standul INFP, la o intrebare a unui cetatean din public, reprezentantul de la Magurele, in loc sa raspunda concret, s-a apucat sa imprastie venin la adresa concurentei de la IRSA. Cetateanul in cauza s-a crucit, se mira de faptul ca distinsul domn de la Magurele, in loc sa raspunda la intrebare, baga soparle veninoase la adresa IRSA.
Nu in ultimul rand, dumnealor se cred in continuare pe vremea URSS. Mai mult chiar, imi baga Tulcea in URSS !!!!! :p =)) :55: :55: =)) Ma baieti de la Magurele, maaaa, URSS nu mai exista din 1991; in plus, Dobrogea nu a facut parte niciodata din URSS, maaaa !!!

Imi pare rau ca sunt nevoit sa o spun, dar astazi, in Romania, accesul la Internet in banda larga are o disponibilitate tot mai mare, pe piata exista solutii diverse, exista mai multi provideri, apar tot mai multe conexiuni. Problemele de disponibilitate ale site-ului INFP sunt cronice, nu e o premiera ce se intampla acum. Chiar e mare filozofie ca gasesti o alta solutie de conectivitate ??? De ce la IRSA nu apar sistematic astfel de probleme ? E doar o intamplare ? Sau cei de la aceasta firma privata sunt mai eficienti si, in plus, inteleg mult mai bine ca partea de comunicare cu populatia este extrem de importanta. Partea de COMUNICARE !!!!!!!!!!!!!!! Nu e vorba sa se comunice populatiei solutiile de plan de falie si mecanismele de focar !!!! Deloc !!!!! Dar...nici asa !
Bun...se fura niste cabluri...o data, de 2 ori ! Sunt probleme de infrastructura....aparute o data...de 2 ori....!
Dar, va intreb eu: Cine se face de ras daca se produce un cutremur, chiar de magnitudine medie, lumea incearca sa acceseze www.infp.ro (sursa autorizata, nu-i asa ???) si...nimic ???!!! Institutele seismologice din tarile vecine transmit online date privind cutremurul din Romania, institutul roman de specialitate (institut national) transmite eventual prin fax (daca le merge si ala), fiindca au probleme de conectivitate la Internet ! Cine se face de ras ??? Si se face de ras nu pentru ca sunt eu sarcastic si cotcodacesc aici in nestire, ci din motive care cred eu ca va sunt evidente si voua.
Degeaba suntem ditamai savanti, degeaba suntem doctori in fizica, degeaba avem sediu marca Star Treck, totul e zadarnic daca partea de comunicare e la pamant si problemele sistematice care apar nu se rezolva.
Am explicat mai in detaliu, mai sus, de ce sunt atat de critic.

Nu este de asteptat ca site-ul INFP sa redevina disponibil mai devreme de luni sau marti.
Acolo sunt probleme cronice, incidentele de acest gen se repeta sistematic, nu e ceva izolat. Degeaba tipa reprezentantii INFP la adresa IRSA, in aceste conditii este logic ca nu ii mai baga nimeni in seama si nu ii mai crede nimeni.

Care dati banu\' sa ii ajutam cu un modem ADSL ??? ;) =)) =))

eu sunt dispus sa le dau un cont de dialup. a, si 10 euro ca sa isi cumpere de la Orange Internet Unlimited pana isi rezolva problemele cu reteaua ;) (asta daca dureaza mai putin de o luna) =))

dar ei de ce nu renunta la site-ul lor sa-si faca in loc de site o pagina pe facebook sau hi5, cel putin asa am fi siguri ca nu mai pica ;)

...sau un serviciu ieftin de web-hosting, sunt multi ofertanti pe piara...:p :p =)) Ma ofer consultant ;) =)) sa le indic cele mai bune optiuni, ca pret, spatiu alocat etc. =)) =)) =))

Le pica, oricum, foarte des, ceea ce inseamna ineficienta maxima, ce mai. Dar, evident, suntem in Romania, si sub pulpana banilor publici o tinem cu \'las\'ca merge si asa\"...

Back
Sus