Sper ca scriu la threadul corect... :uameni:
Am apucat toate cele trei cutremure mari (77, 86, 90) in acelasi bloc din Pantelimon, la etajul 8. Ulterior m-am mutat, insa acum mi-am adus aminte ca, prin anii '80, se zvonea pe-acolo ca blocul ar fi fost inspectat, tineti-va bine, nici mai mult, nici mai putin decat de
Charles Richter :uameni:
Care ar fi spus atunci ca blocul e OK, n-are nimic grav. Desi tin ca, la subsol, stalpii de rezistentza ar fi fost fisurati - asta a vazut cu ochii lui un martor de incredere.
Sigur ca socotesc treaba cu Richter o minciunica menita sa ne linisteasca (l-ar fi adus acolo unul dintre vecini, inginerul Dutulescu, sotul Mariellei Petrescu, ulterior au si plecat in SUA), dar ma intreb totusi daca, na, cine stie cum, omul n-o fi fost in Romania, de pilda imediat dupa distractia din '77.
A mai auzit ceva de chestia asta?...
Blocul (pe bulevard, langa Parcul Morarilor, 4 scari, 10 etaje) a avut avarii in '77, la modul pereti fisurati, iar la etajul 1 exista o fisura pe tot etajul, bineinteles nu stiu daca in structura de rezistentza. Si, dupa cum ziceam, stalpii din subsol.