Salutare sorinas :biggrin:
Da, sunt intr-un BINEMERITAT concediu de 3 saptamani. Am fost saptamana trecuta la mare, 2 zile sunt in Bucuresti si maine plec la munte, urmand ca pe 25 sa ajung in Sighisoara; festivalul e intre 28-30 iulie (ma refer la festivalul anual Sighisoara Medievala, editia 2006). Multzam de urare, si tie iti doresc petrecere frumoasa si numai bine...:17::17:
Fiind eu plecat in urmatoarele 10 zile, va las in grija lui Dodo care, vrednica precum o stim, isi va face cu constiinciozitate datoria si va va tine \"in priza\" :biggrin: Nu-i asa, draga Dodo ??? :harhar::harhar: Ca doar e vipuletz...:harhar:
Cat priveste Indonezia, acolo e chiar \"normal\" ce sde intampla. Gandeste-te, sorinas, la celebrele eruptii vulcanice Tambora din 1815 si Krakatau din 1883, si la nenumaratele cutremure care au zguduit arhipelagul. Practic, in zona Indoneziei se intalnesc cele 2 mari centuri seismice ale lumii, ceea mediteranean-transasiatica si cea circumpacifica.
Vrancea e aparte, v-am mai spus. A, sa nu uit: cand ma intorc, deci in august deja, va voi posta ceva despre o teorie a ciclurilor si super-ciclurilor seismice pentru cutremure vrancene produse la diferite etaje de adancime. Este o teorie interesanta, fireste cu argumente pro si contra, teorie despre care am citit si eu intr-una din revistele mentionate mai demult. Pana atunci, vorba lui nenea Iancu, aveti putintica rabdare. Dodo, sezi frumos...:harhar::harhar::17:
Petrecere frumoasa la toata lumea. Va promit ceva poze din Sighisoara !!!! Dodo, sa fii cuminte in lipsa mea...