Am pus cateva poze \"dincolo\" gfxworld click
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
:biggrin::angelodo a revenit asa ca gasca e completa:harhar:
Multumesc de primire
:biggrin::angelodo a revenit asa ca gasca e completa:harhar:
Multumesc de primire
Lasa ca te gaseste El in Bucuresti...da de tine pe aici :biggrin::harhar::biggrin::harhar:La mare nu era si nu am avut timp sa il caut
Bine ai revenit Dodo din calatoria marina. :biggrin:
Am auzit ca nu l-ai gasit si pe The Big One. E ascuns bine de tot.
nu merge sa atasez poza ca sa se stie despre ce vorbesc:ack:
Ma bucur ca v-am gasit :harhar:
Nu prea gasesc oameni \\"pasionati\\" de cutremure, cel putin nu in halul in care sunt eu...
De fapt la mine pasiunea e o frica chinuitoare si urata :ack:care ma tine zi si noapte.. pana in momentul cutremurului. Atunci sunt cea mai linistita si calma, astept cu zambetul pe buze sa se termine. Insa asa, in asteptare.. nu va spun cate scenarii imi trec prin cap. In urma cu vreo doi ani dormeam cu fluierul la gat :biggrin:, acum incerc sa tin mobilul cat mai aproape...
Ma bat ganduri sa ma mut la Cluj, Arad (acum locuiesc la Galati).. sau prin zona, numai ca sa scap de frica pana trec anii astia, sau macar la casa :harhar: (ca sa vedeti pana unde duce paranoia mea)...
Si-acum, ca facui introducerea.. ce se mai aude? Sa ma duc sa dorm in fata blocului sau nu? :biggrin: