Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
In aceasta seara, la 10 si 10 minute, o emisiune pe TVR1 referitoare la cutremurul din 1977. Nu ma astept, nici pe departe, sa iasa nenea M. sa arunce bomba...:harhar::harhar::harhar::harhar::harhar:
Ca sa sintetizam: maine, la TVR1, emisiunea despre cutremur incepe la ora 14:50, la Realitatea Tv la 15:10 (va fi si domnul Marmureanu, alaturi de alti invitati), iar la Antena 3 la ora 16:00 va incepe o emisiune speciala pe aceeasi tema ! :harhar::harhar::harhar:
Am remarcat si controversa referitoare la acel supravietuitor Sorin Crainic, controversa provocata in special de obraznicia tovarasului Coman Ion ! :harhar: Acum, eu nu stiu ce sa cred, doar ca am mai citit de cazuri de supravietuitori si la 7 zile (nu mai stiu cat a fost la acea batranica din Pakistan :harhar
In orice caz, astea nu au fost emisiuni educative. Mai mult comemorative, cu impresii si amintiri. Ca au mai apucat sa zica ceva si reprezentanti ai institutiilor implicate intr-un fel sau altul in acest domeniu, asta ma tem ca nu prea a schimbat impresia pe care mi-am facut-o. Sigur, azi e 4 martie, trebuia sa fie si ceva de evocare, amintiri. Dar eu as vrea sa vad o emisiune cu adevarat educativa si informativa. Si la o ora de maxima audienta. :harhar::whistling: