GeoX1
Administrator
- Scor reacție
- 6
Si fiindca subiectul Hancu e unul spumos, as mai spune ca pentru isteria colectiva din ianuarie 2000 nu acel batranel cu probleme mintale e cel mai vinovat, ci cred ca presa, acele televiziuni si ziare car el-au mediatizat sunt cele mai vinovate !!! :ack::ack: Cunosc personal cazuri grave, oameni care au fost adusi in pragul dementei, chiar preinfarcturi numai fiindca in ziua de 15 ianuarie 2000 un vecin de deasupra muta mobilierul !!! Si-a asumat cineva vreo responsabilitate pentru acea isterie colectiva, extinsa deci la nivel national ?? :sad::ack: Si cand spun \"responsabilitate\" nu ma refer la bietul asa-zis savant, un nebun batran cu probleme la scafarlie, ci la cei care l-au mediatizat. Daca ar fi fost dupa mine, ii ustura tare pe domnii din presa care ar fi colportat cu atata inconstienta cuvintele unui mosneag nebun ! :wink::ack:
Asadar, Dodo, eu as miza mai mult pe animale, pe comportamentul lor inainte de un potential cutremur major (mai corect spus, modificarea comportamentului). Va recomand lucrarea cercetatorului rus P.I.Marikovski, ANIMALELE SI CUTREMURELE DE PAMANT (Editura Tehnica, 1988). Lucrarea prezinta o multime de cazuri de comportament neobisnuit ale diverselor specii de animale inainte de o serie de cutremure majore din toata lumea, in ultimii 300 de ani. De asemenea, se incearca sa se dea niste explicatii posibile pentru acest comportament anormal. Nu in ultimul rand, sunt trecute in revista speciile mai sensibile...:whistling: Cartea este buna, dupa parerea mea.
In concluzie, nevand acces la informatii stiintifice mai aprofundate (campul magnetic, microseisme, etc.), cred ca ar trebui sa vedem ce fac animalele.
Asadar, Dodo, eu as miza mai mult pe animale, pe comportamentul lor inainte de un potential cutremur major (mai corect spus, modificarea comportamentului). Va recomand lucrarea cercetatorului rus P.I.Marikovski, ANIMALELE SI CUTREMURELE DE PAMANT (Editura Tehnica, 1988). Lucrarea prezinta o multime de cazuri de comportament neobisnuit ale diverselor specii de animale inainte de o serie de cutremure majore din toata lumea, in ultimii 300 de ani. De asemenea, se incearca sa se dea niste explicatii posibile pentru acest comportament anormal. Nu in ultimul rand, sunt trecute in revista speciile mai sensibile...:whistling: Cartea este buna, dupa parerea mea.
In concluzie, nevand acces la informatii stiintifice mai aprofundate (campul magnetic, microseisme, etc.), cred ca ar trebui sa vedem ce fac animalele.