HELLO, HELLO, HELLO, HELLOOOO...
Bine v-am regasit.... In fine, ajunsei si eu acasa, dupa 3 zile de conferinta si alte alea, alea, mai mult sau mai putin \"colaterale\"...
:biggrin:
:sad:
Ce sa zic, desi am fost la conferinta, nu a lipsit nici distractia, ca asa e bine si frumos.
Dar sa o luam cu inceputul. Dupa cum puteti citi la
www.emmit2007.net, intre 3 si 5 mai s-a desfasurat la Mangalia a 3-a editie a unei conferinte internationale de telemedicina si informatica medicala. Grupul nostru face parte (mai bine zis a facut parte) din comitetul de organizare, asa ca a trebuit si eu sa fiu \"mobilizat\". Chiar s-au prezentat si lucruri din proiectul nostru TELMES, asa ca am fost nu doar figuranti, ci si participanti activi. Eu am fost omul \"din culise\", responsabil si cu buna aranjare a posterelor si prezentarilor pentru \"ai nostri\". Nu eu am luat cuvantul din partea noastra, dar se pare ca in toamna, la Cluj, as putea prezenta un paper cu securitatea datelor medicale. Mai vedem.
Sesiunile propriu-zise ale conferintei s-au tinut la Casa de Cultura din Mangalia, langa hotelul Prezident (acolo unde am fost si cazati). Ieri seara, a avut loc un Dineu de gala, in onoarea oaspetilor romani si straini (somitati europene in materie de telemedicina si informatica medicala, diversi profesori universitari, medici, informaticieni, etc.). Si la acest Dineu, mai multe formatii de copii in porturi populare au incantat asistenta prin dansuri specifice zonei. Am facut si poze, le veti vedea maine. Am cedat si am intrat si eu in hora mare, seful m-a pozat (ce e drept, poza nu e f. clara, eram in miscare), dar o sa vedeti maine pe gfx...:wink::whistling::hypocrite:
Astazi ar fi trebuit sa ajung si prin Delta, din pacate eu am renuntat fiindca am niste lucruri urgente de facut aici in Bucuresti, iar al meu sef are si el treaba cu depunerea unor proiecte, chestii, asa ca ne-am intors de azi. Oaspetii straini au fost dusi intr-o excursie in Delta.
Revenind la hotelul Prezident, o sa vedeti si niste resturi de ziduri din perioada anticului Callatis, cred, chiar in zona hotelului, si la subsol. O sa vedeti pozele (voi posta linkul).
Ce sa zic...Am imbinat utilul cu placutul. Utilul, prin ceva contacte internationale utile importante pentru proiectele noastre actuale si viitoare. Placutul s-a referit nu doar la Dineul de aseara, cat si la plimbari pe malul marii, pe faleza (o sa vedeti in poze maine, nu am \"tragerea\" sa le descarc azi).
Deocamdata atat, ca mi-e foame si sunt cam obosit, dar maine o sa va povestesc mai mult.
Va doresc la toti o seara buna si distractie placuta. Pa si pupici la toata lumea...