Seara buna la toata lumea
Am si eu o mare rugaminte la voi. :hypocrite::hypocrite:
Eu voi fi plecat din Bucuresti intre 15-18 noiembrie. Voi merge in respectiva perioada la Iasi, la o conferinta, in interes profesional, si, prin urmare, voi fi
offline in acele zile. Rugamintea mea ar fi ca aceia dintre voi care intra cat de cat regulat pe aici, sa se uite macar o data sau de 2 ori pe zi pe
www.infp.ro la sectiunea Earthquakes Information la
Bulletins. Si sa notati evenimentele din Romania. De ce va rog asta ? Fiindca astia pun cutremure dar uneori le scot foarte repede, in loc sa aiba 2 tabele separate, unul pentru cutremure din Romania si imediata vecinatate, altul pentru teleseisme, ei pun la un loc toate cutremurele. Si, din pacate, la seismele din Romania se mai intampla sa dispara dupa o zi sau doua, sau sa mai actualizeze date, dar mai tardiv. Asa ca, daca aveti timp, in acea perioada, macar o data sau de 2 ori pe zi, consultati sectiunea Bulletins. Stiu ca evenimentele apar si pe harta lui soso, dar oricum imi mentin rugamintea. Multumesc anticipat, Alex, andy, EarthQuake, soso, gicacontra si care mai intrati si reusiti sa va gasiti cateva minute pe zi sa faceti asta. Cu andy am vorbit deja pe Messenger, si el va intra seara si va consulta sectiunea Bulletins de pe infp.ro. EarthQuake stiu ca e mai nocturn, asa :biggrin::harhar:
Rareori l-am prins ziua...:harhar:
Inca o data, multumesc frumos pentru intelegere. Sper ca nu ma gasitit din cale afara de ciudat cu aceasta rugaminte...:harhar: