Imi pare rau ca am adus vorba de o persoana non grata insa ma interesa chestia. Nu stiu, o sa mai caut pentru ca mi se pare ca e vorba despre alta persoana care nu s-a dat mare pe aici :biggrin:
Cutremurele se pot prevedea cu ceva timp inainte, este evident, ceea ce e mai greu e cu magnitudinea. Pana acum sunt 3 care fac lucrul asta in RO: INFP-ul care insa tine totul sub cheitza, apoi cei de la fotonsas , carora li s-a pus pumnul in gura si apoicei de la rsa care sunt intr-o relativa ceatza de masuratori si calibrari. O chestie de genul asta insa implica destula aparatura. Mai era un link de pe la voi care nu mai exista insa, unde puteati vedea toti indicatorii de la camp electromagnetic la temperaturi si alte minunatii, insa deh, cred ca tot sub incidenta infp a ajuns.
Cu infp-ul nu trebuie sa ii injurati chiar atata cat o faceti (ma refer la big boss de acolo) pentru ca ei nu sunt de capul lor si au peste ei pe altii care comanda ce si cum. Asta cu camera de supraveghere nu stiu cum a ajuns pe net, insa totusi acuratetea imaginilor nu este cea mai in regula si dau un singur seismograf cu o singura componenta cu low si high amplification :hypocrite:
Pacat ca se face asa intr-o tara cu o activitate seismica frumusica unde sunt destul de multi oameni interesati in a studia fenomenul, insa nu poti avea acces la informatii destule.[/i][/align]