• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Chat on-line :) (7)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
nu sunt probleme cu serverul, totul e in parametri

Cum spuneam, e interesant cum se va comporta la primul cutremur peste 5,0 pe Richter, pe care il va simti multa lume si toti vor cauta pe net dupa cuvantul \"cutremur\"...:hypocrite: :biggrin: :harhar:

Probabil că atunci vor trebui scoşi bani din buzunar pentru un upgrade.

logic este sa tina. am intampinat trafic imens in timp scurt si cu gfx si la mine...si totul e f ok.
ma indoiesc sa faca un mega trafic, vor fi multi useri odata dar nu pot darama un server. cu siguranta alex nu a ales un server de la rebuturi:angel:

E un teleseism, in orice caz nu e cutremur din Romania. Sa vedem, poate Grecia, Turcia, ceva...

Referitor la server, teoretic ar trebui sa tina fara probleme 500 de vizitatori. Problema cu atacul a fost ca acei 120 de roboti care au intrat urmau automat fiecare link pe care il gaseau. Asta e echivalent cu 120 de persoane care intra si incep sa dea click la fiecare link fara nici o pauza. Dar oamenii care intra dau click-uri cu o pauza de cel putin cateva secunde intre ele, se mai opresc sa citeasca, deci nu se compara cu atacul pe care l-am avut.

Referitor la blocarea serverului, acesta nu se va bloca. In cel mai rau caz paginile se vor incarca foarte greu, dar asta este valabil pentru orice server cu un numar imens de vizitatori. Amintiti-va cand au fost probleme la Heathrow ca nu li se mai deschidea nici o pagina de pe site. Daca sunt extrem de multi vizitatori, oricat de puternic ar fi serverul exista limitarea fizica a capacitatii legaturii la internet. E ca o teava care nu poate avea un debit mai mare decat capacitatea sa. In cazul asta, nu este nimic de facut, decat sa se astepte reducerea numarului de vizitatori. Iar o solutie cu servere multiple sincronizate, legate la internet pe diferiti provideri care sa faca load balancing (impartirea userilor pe anumite servere ca sa nu apara probleme la un val de vizitatori) duce la niste preturi la nivelul miilor de dolari / luna (ceea ce nu este rentabil din nici un punct de vedere).

Si eu am observat de multe ori semnale de genul asta, si ce e mai ciudat este ca amplitudinea lor e cam egala atat pe partea cu amplificare mare cat si pe partea de amplificare mica.

Pot fi erori de transmitere a semnalului ori poate ca seismograful mai da erori. E ciudat sa fie amplitudini egale pe doua amplificari diferite.

:ack:cineva a ucis tamburul. sa vina politia!!!!!!!!!!!:hypocrite:
urmele crimei se vad in poze!

asta se numeste profesionalism??????????????

Aici puteti admira un cutremur galactic...cu peron stanga colt cu hindu kush city:hypocrite:
este o adevarata catastrofa:whistling: intercontinentala ce a zguduit borcanele de muraturi si bibelourile :hypocrite:

Am prins hotullllllllllll criminalllllllllllllll:harhar:

S-a scurs nitica cerneala, ca sangele...:hypocrite: :biggrin: :harhar:

nitica?:hypocrite:
a fost un adevarat macel de a sarit \"mortul\" de pe ax:whistling:

Nu e prima data cand vad asa ceva. S-a mai intamplat sa curga cerneala, se vedeau pete destul de mari, de fapt erau si mai mari, si mai mici...ca niste picatele, de zici ca era blana de dalmatieni...:hypocrite:

:whistling:am gasit seful bandei:whistling:
Magnitude ML 2.2
Region ROMANIA

Date time 2008-04-04 at 02:58:03.8 UTC
Location 45.36 N ; 26.33 E
Depth 111 km
Distances 45 km NW Buzau (pop 130,954 ; local time 05:58 2008-04-04)
7 km S Nehoiu (pop 11,350 ; local time 05:58 2008-04-04)
4 km SW Colti (pop 1,313 ; local time 05:58 2008-04-04)

cica si metroul e blocat la semanatoarea:ack:

L-am pus dincolo...:hypocrite: Oricum, probabil ca penita aia mai face figuri, mai curge cerneala...
Sa va uitati la sectiunea Linkuri utile, am pus mai demult un linck la un site al canadienilor, sa vedeti cum monitorizeaza ei zona de subductie. Miscarile scoartei sunt deja redate online, pe computer (in format digital).

Neata Bogdan, ai aparut in sfarsit :hypocrite: :biggrin:

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus