Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
GeoX a spus:De acum inainte, ady se va ocupa de cutremurele din Turcia, Iran, zona Orientului Mijlociu, sudul Arabiei-golful Aden-fractura Owen. Ady s-a oferit sa actualizeze rubrica aceasta, si ii multumesc foarte mult, facem cinste :35: Adevarul este ca in urmatoarea perioada voi fi mult prea incarcat pentru a mai avea timp sa ma ocup si de Turcia si de restul zonelor de la est, sud-est de Marea Neagra. Ady, vezi ca actualizarile finale ale datelor le gasesti cand te uiti la For seismologists, si evenimentele apar cu rosu bolduit. :blink: =)) O sa fie foarte laborios, te previn :47: :55: Si daca ai si norocul sa prinzi un cutremur cum a fost cel din 8 martie din Estul Turciei, in care se pot numara 40-50 de replici pe zi, o sa ai de lucru, nu gluma. Oricum, iti multumesc mult ) Dau o bere :47:
GeoX a spus:Nu stiu, in viata mea nu am castigat sau nu am fost anuntat ca as fi castigat la vreo promotie
anda a spus:iar eu nu beau cola. pe sticla ce scrie? intra pe site-ul lor si citeste regulamentul promotiei. apoi trimite-le un mail daca nu te-ai lamurit
Johny a spus:de obicei e un numar apelabil gratuit pe sticla, ceva in genul 0800..incearca acolo.
anda a spus:nu te costa mai mult drumul decit cola?