GeoX1
Administrator
- Înscris
- 8 Dec 2012
- Mesaje
- 27.321
- Scor reacție
- 6
Pacat. Credeam ca ai ajuns in Norul lui Oort si ai dat de o cometa dragalasa...:ack::harhar::harhar:Nu, in Calea Lactee:harhar:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pacat. Credeam ca ai ajuns in Norul lui Oort si ai dat de o cometa dragalasa...:ack::harhar::harhar:Nu, in Calea Lactee:harhar:
Si nu te-au supus la experimente ??? :ack::harhar: Sa-ti testeze capabilitatile fiintei...:harhar::harhar::36:Am jucat prinselea cu niste Et blonzi cu ochi de sticla:harhar:
Cica erau dintr-o gaura neagra si jucau pe pipaite:harhar:.
Dodo, noi nu mai avem vulcani activi de mult emilioane de ani. Oricum Carpatii Meridionali nu sunt munti vulcanici. Ramura vestica a Orientalilor (Caliman-Harghita) si partial Apusenii sunt vulcanici de origine.
eu ma gandeam la Indonezia.
ce mare diferenta este intre cutr cu tsunami si un vulcanmare care erupe?
da afara tensiunea acumulata.
sorinsov a spus:Dodo, noi nu mai avem vulcani activi de mult emilioane de ani. Oricum Carpatii Meridionali nu sunt munti vulcanici. Ramura vestica a Orientalilor (Caliman-Harghita) si partial Apusenii sunt vulcanici de origine.
Oas, Gutai, Tibles, Caliman, Ghiurghiu, Harghita....eh ce bun am fost la geografie. :ack:
Situatia e chiar interesanta...:ack::harhar: Vrancea e intr-o stare de adormire prelungita, Fagarasul nu s-a mai miscat de 90 de ani...sa vedem ce iese din combinatia asta...:harhar::harhar::36::harhar::35:
Da, in general barajele sunt obiective extrem de delicate. Cum s-a mai spus si altadata, se pare ca problema ar fi nu atat de baraj ca atare, cat de stabilitatea versantilor pe care se sprijina ! In 1916 se pare ca au avut loc prabusiri in zona, efecte corespunzatoare unor acceleratii de 0,5-0,7g (gradul IX pe scara Mercalli).