GeoX1
Administrator
- Scor reacție
- 6
Bun,deci crustalu' e crustal, fireste ....da' ce facem cu intermediaru' (subcrustalu') ? Sa vedem. Observ in ultima vreme un numar destul de mare de microseisme in Galati. Bine ca e totusi vorba doar de microseisme locale in zona SCHELA-NEGREA. Pe zona subcrustala ramane deocamdata recentul cutremur de magnitudine 3,9 cu epicentrul in capatul SV...o vocaliza discreta a matusii Gura. Astept si eu cu un oarecare interes sa vina perioada draguta august-noiembrie. Cam din a doua jumatate a lui august, baba V. incepe sa devina mai nevricoasa asa, adica e cam abonata la capricii. :45::45:
Ar fi ceva sanse pentru un moderat de 5,5+ in toamna asta. Desi ar fi ceva benign, eu nu imi doresc sa vad in 2015 al treilea moderat de 5,5+ din 2013 incoace; s-ar face tripla, in acest caz, iar triplele sunt mai dubioase asa, adica au niste chichite mai suspecte. Deci mai bine sa nu mai vina un 5,5+ anul asta, si voi explica de ce cu alta ocazie.
Ar fi ceva sanse pentru un moderat de 5,5+ in toamna asta. Desi ar fi ceva benign, eu nu imi doresc sa vad in 2015 al treilea moderat de 5,5+ din 2013 incoace; s-ar face tripla, in acest caz, iar triplele sunt mai dubioase asa, adica au niste chichite mai suspecte. Deci mai bine sa nu mai vina un 5,5+ anul asta, si voi explica de ce cu alta ocazie.