Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bun topic :ack:
Eu locuiesc in Pantelimon, aproape de intersectia cu Baicului.
In caz de catastrofa, locul de aprovizionare declarat de IGSU este Piata Delfinului.
In zona am un parculet si ceva zona cu case.
Daca sunt la munca, mi-e mai putin frica de colapsul cladirii. Cladire de 5 etaje, pe structura metalica. O sa se miste ca la balamuc, dar nu prea mi-e frica colaps. Oricum, avem zone destinate de adunare, si o procedura care se exerseaza periodic.
Ca si provizii, daca am acces la ce am in casa sau in masina, nu prea imi fac probleme. Daca nu, atunci am o problema.
Am deja un plan de plecare din Bucuresti, in caz de nevoie.
Mai trebuie sa mai lucrez la un plan de intalnire cu nevasta.
La capitolul comunicatii, am un radio cu manivela (nu are nevoie de baterii), am walkie-talkie care testate in camp liber bat peste 30 km (in Bucuresti nu am testat decat vreo 4 km si functionau). Radioul si statiile au acumulatori interschimbabili, deci pot sa incarc acumulatorii cu dinamul radioului.
Mai trebuie sa fac rost de masti de gaze. Mereu imi propun, dar pana acum...
Cam atat deocamdata, daca aveti intrebari, va rog sa le puneti, pentru ca nu ma prea pricep sa vorbesc fara sa fiu intrebat.
De un lucru trebuie sa ne ferim - sa plecam aiurea cu masinile si sa blocam circulatia si sa ne gasim cel mai apropiat loc ferit de cladiri inalte.
Ce ne facem daca seismul vine ziua? Multi dintre noi lucreaza in zone centrale...pe metrou va fi omor daca circula..Ratb va fi in colaps...masinile mici vor sta in trafic ore intregi..deci atunci ce facem?