Poate intereseaza pe cineva.....Am trimis mail la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei si am primit raspuns in aceeasi zi(incredibil avand in vedere ca suntem in Romania) si am primit datele de contact ale expertului care a efectuat expertiza cladirii in 1996. Asa ca am pus mana pe telefon si am vorbit cu omul. Pentru toti cei care si-au gasit cladirea pe acea lista de urgente la categoria U3(am vazut ca mai era cineva pe acest site cu aceeasi problema) poate sa stea linistit ca blocul nu are nici o problema, omul mi-a explicat ca dupa aceasta expertiza chiar daca blocul nu avea nimic trebuia sa o incadreze la una din cele 3 categorii(U1,U2 sau U3) si binenteles ca o incadra la ultima categorie respectiv U3.Problema ar fi poate pentru cei care au U1(acolo erau incadrate cladiri cu ceva probleme) . Despre U2 nu am intrebat in mod special dar am inteles ca facea referire la probleme mai putin grave si urmau sa aiba interventii abia dupa ce cladirile de la U1 erau rezolvate. Sper ca va fi de ajutor si pentru altii ceea ce am aflat.
In legatura cu Cartea Tehnica a Imobilului am inteles ca de la primarie se pot afla mai multe(ICRAL-ul era in subordinea primariei), am scris si astept un raspuns, dar se pare ca ograda lui Oprescu nu e la fel de bine organizata ca cea a lui Blaga.
In legatura cu Cartea Tehnica a Imobilului am inteles ca de la primarie se pot afla mai multe(ICRAL-ul era in subordinea primariei), am scris si astept un raspuns, dar se pare ca ograda lui Oprescu nu e la fel de bine organizata ca cea a lui Blaga.