Asta-seara a avut loc o intalnire, zic eu, mai deosebita, a cutremurofanilor, la care am vorbit despre noi, despre aparitia, obiectivele cutremur.net, despre importanta unei consistente informari a oamenilor in materie de cutremure (pentru ca un om nu se poate proteja de ceva ce nu cunoaste). Ne-am adunat la Hanul lui Manuc si timp de aproape 2 ore, am discutat la obiect. Am spus de ce ne intereseaza cutremurele, am vorbit site-ul si forumul cutremur.net, inclusiv despre modul in care ne informam si, de asemenea, difuzam informatiile la nivel de inteles pentru publicul larg. Apropos, stiati ca la anul, in 2014, se implinesc 10 ani de cutremur.net ? Implinim un deceniu !
E drept, nu toti cei care sunt aici acum erau si de la inceput. Eu am venit pe 11 martie 2006 si, dupa cum explicam in aceasta seara, a fost initial ceva impulsiv, era intr-o seara dupa ce am venit de la servici, cautam ceva pe net legat de cutremure, am dat de cutremur.net...si am zis sa ma inregistrez, ca mi se pare interesant. Si am si inceput sa postez, am creat chiar atunci topicul Regiuni seismice din Romania la care am inceput cu o postare destul de lunga in care am facut o sistematizare a regiunilor seismogene ale tarii.
Eh, cam atat pentru moment, ii las si pe ceilalti sa povesteasca, nu vreau sa fiu egoist. Ma bucur ca v-am revazut (pe cei care ne stim demult, si pe care va consider ca pe proprii mei frati), si ma bucur ca ne-am intalnit si cu noul membru al forumului, Andreea. Imi pare tare rau ca Alex nu a putut veni, lui ii datoram de fapt infiintarea si existenta acestui site de stiri seismice si a forumului asociat. Sa stii ca ne-am gandit la tine in aceasta seara...ca tot a venit vorba despre infiintarea cutremur.net.