• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Jurnal de (ne)fumator

Alex,
Daca vrei sa duci o viata \"sanatoasa\", insoara-te :unsure:
Dar ai grija ce-ti doresti :D

Ce-i drept, s-au mai auzit cazuri de bieţi oameni care, însurându-se, s-au ales cu câte o \"otravă\".

Mass-media ma inoxica cu sfatul:
\'\'EVITATI CONSUMUL EXCESIV DE ZAHAR, SARE SI GRASIMI!\'\'
Deci au grija de asazisele \'\'boli albe\'\'=glicemie,tensiune si colesterol!
Insa campania anti fumat este lasata mai moale, hai sa fim sinceri, industria tigarilor de la producator la procesator aduce venituri serioase la buget, nici o tara din lume nu eradica cultivarea tutunului ca \'\'iarba\'\' si constat in ultimul timp ca si industria farmaceutica a inceput sa se implice mai mult in fabricarea de medicamente antifumat, un cerc vicios!

Eu m-am inecat aseara ca tziganul la mal si am fumat o tigara. Asta inseamna ca astazi o iau de la capat cu lasatul de fumat :D

daca ai rezistat o zi cu doar o tigara, e un progres urias...:D :unsure: :unsure: gindeste-te ca nimic nu se face din prima. nimeni nu se asteapta ca de ieri sa nu mai fumezi deloc...important e sa sa le reduci cit de mult poti iar daca le reduci de tot cu atit mai bine pentru tine si pentru cei care tin la tine :harhar:

Multumesc pentru incurajari Anda :D Astazi nu am fumat nici o tigara pana acum si incerc sa nu ma mai gandesc la ele. Parca nu mai este chiar atat de rau ca ieri, am si avantajul ca sunt liber si stau acasa si nu mai sunt colegii care sa ma cheme la fumat :unsure:

P.S. Erau cam contrariati ieri ca ii refuzam de fiecare data :unsure:

Hehe, ştiu cum e Alex, te doare gura până la urmă tot explicând. Şi întrebările: \"Cum, nu mai fumezi?\" Cei mai răi sunt ăia care deşi te văd că n-ai ţigări în încercarea de a te lăsa îţi oferă ei.

Îţi ţin pumnii să reuşeşti. Curaj!

Din Evenimentul Zilei aflu că fumatul ocazional dăuneaza arterelor; inseamnă ca e foarte bine ca fumez constant şi aproape 1 pachet/zi?!?!?!

Trebuie sa-mi refac stocul de ciocolata amaruie...

Ziua 4. E din ce in ce in ce mai bine. Aseara am iesit in oras, si am stat cu fumator inrait la masa. Nu am fumat.
Dar am calcat pe bec pe la 2 noaptea. Am fumat una.
Paradoxal, dar nu am simtit placere, sau o recompensa. Era ca atunci cand fumam in mod regulat.

hai ca mai e putin si treci de punctul critic. :D apoi o sa si uiti ca ai fost fumator :unsure:

Eu stiu? Beleaua e ca am o pofta surda sa fumez...

Trebuie sa-ti stapanesti/controlezi poftele :harhar: :32: :32:

Ma refer la poftele tabagice, evident :unsure: :D :unsure:

:D Ma feresc si de spritz... ca daca spritzuiesc ceva, sigur ma apuc iar de tiutun...:unsure:

eu zic ca nu are rost sa te incrincenezi.stiu ca e greu. mai bine sa mai scapi la cite una din cind in cind decit sa abandonezi cu totul ideea de a te lasa...

Haideţi, haideţi, că puteţi, noi suntem pe margine şi vă facem galerie. Go, go, Bogdan şi Alex!

Uf, am mai fumat una.
Dar mi-e din ce in ce mai usor sa stau fara sa fumez :D

n-are nimic! important e sa vrei sa te lasi. o sa vina si vremea cind nu vei mai fuma nici macar una :D :unsure: :unsure:

apare si ea... ca meriti :unsure:
cit la suta e dorinta de a te lasa de fumat pt sanatate si cit pr instrumentul ala de ucis? :D :unsure:

Back
Sus