• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Jurnal de (ne)fumator

Ai grijă să nu te reapuci după ce-ţi iei .338-ul ăla, că mi-e că devii tu ţinta lui. :D

Anda, nu e instrument de ucis mai mult decat o masina. Chiar mai putin :D
Si cu reapucatul, sa stiti ca asa e... daca o fac, parca-mi vad soata ca sa uita la mine... cu un singur ochi...prin luneta...

aia ucide fiinte nevinovate :unsure: killer ce esti!!! este facuta pt asa ceva, spre deosebite de o masina...:D

O pusca este doar o unealta. De omul care o manevreaza depinde daca aduce moarte sau nu.
La fel este orice unealta. Inclusiv cutitul cu care toci ceapa in bucatarie. Inclusiv masina cu care te plimbi.

:unsure: sa inteleg ca te lasi de fumat doar pt a avea o arma la care sa te uiti??? neeee, ai sa tragi cu ea si ai sa omori niste animale care nu ti*au facut nimic... :D

O sa trag cu ea, dar de cele mai multe ori, nu ca sa ucid :D In poligon :unsure:
Pentru ca aia nu este arma de vanatoare... in mainile cuiva antrenat, nu prea da sanse unui animal. Iar mie imi place sa cred ca o sa fiu vanator, nu macelar :unsure:
Mi-ar place, daca o sa fie posibil in Romania, sa vanez cu arcul si sageata. Acolo se da lupta intre vanat si vanator.
Oricum, daca nu o sa se poata, la vanatoare o sa merg cu shotgun-ul. Cu asta tre\' sa te apropii la vreo 50 de metri ca sa dai un animal jos.

Am avut si eu o pusca cu doua tevi pe verticala, dar mi-au confiscat-o in decembrie 1989, nu am mai gasit-o, ei vezi, de ce nu ma las de fumat???
La Brasov, daca ne intalnim, nu voi fuma de fata ci voi!SIC!

Totul e minunat. Am mari sanse sa renunt definitiv la fumat. Oare ce viciu sa dezvolt? Ca doara \"nu beau, nu fumez, dar suma viciilor ramane constanta\" :D

:D Pe toti, asa, de-a valma? O sa am probleme apoi...

Pai sa stii, ca daca ma prinde nevasta iubind oamenii de prin preajma, fumatul o sa fie ultima mea grija :D
In alta ordine de idei, aseara am fost la o petrecere cu firma. Am fumat 2 tigari toata noaptea. Dar nu am baut alcool. Am facut broaste in burta de la frape si de la fresh de portocale...

eu am ramas la o medie de 2-3 tigari pe zi saptamana asta... de saptamana viitoare sa vad daca le pot taia complet :D (fumam inainte 30-40 de tigari pe zi)

eu am ramas la o medie de 2-3 tigari pe zi saptamana asta... de saptamana viitoare sa vad daca le pot taia complet :32: (fumam inainte 30-40 de tigari pe zi)

oare cum or arata plaminii tai??? :32:
e bine, faci progrese :D :unsure: :unsure: si e foarte important ca vrei si nu ai abandonat :harhar:

Asa, tata, asa :unsure:
Eu iar am calcat pe bec aseara si am mai bagat 2 :D Iar spritz, iar am facut broaste in burta :unsure:
Dar GATA. Nu mai fumez deloc de astazi!!!

\'Alex\' pid=\'17347\' dateline=\'1225400086\' a spus:
eu am ramas la o medie de 2-3 tigari pe zi saptamana asta... de saptamana viitoare sa vad daca le pot taia complet :32: (fumam inainte 30-40 de tigari pe zi)

oare cum or arata plaminii tai??? :32:
e bine, faci progrese :D :unsure: :unsure: si e foarte important ca vrei si nu ai abandonat :harhar:

Cam cum arătau ai mei înainte să mă las, că şi eu tot cam aceeaşi porţie aveam. Acum nu ştiu în câţi ani se curăţă bieţii plămâni. Unii zic doi ani, alţii cinci, alţii zece...

Sunt perseverent, sa stiti :D
Vine, vine Lapuuuaaaaaaa

Back
Sus