O intrebare de necunoscator in ale constructiilor / rezistentei materialelor. Doresc sa cumpar un apartament , intr-un bloc construit intre 1955 -1960 , fara magazine la parter , D+P+2+M. Peretii sunt in majoritate din caramida rosie ziduri destul de groase ( foarte asemanator cu Gara Buftea sau Ploiesti Vest sau orice gara CFR mai veche ) . Fisuri importante nu sunt vizibile pe nicaieri, dar nu imi dau seama ce structura de rezistenta are blocul. Grinzile, daca exista, nu se vad;
Intrebarea ar fi care sunt pasii, sau cum se poate face o expertiza care imi spuna si mie cat de riscant e sa locuiesc aici. Care sunt sansele unui asemenea bloc in cazul unui cutremur major avand in vedere ca a fost construit inainte de 1962 cand au fost introduse primele normative normale de calcul la cutremur a constructiilor .
Multumesc anticipat
Intrebarea ar fi care sunt pasii, sau cum se poate face o expertiza care imi spuna si mie cat de riscant e sa locuiesc aici. Care sunt sansele unui asemenea bloc in cazul unui cutremur major avand in vedere ca a fost construit inainte de 1962 cand au fost introduse primele normative normale de calcul la cutremur a constructiilor .
Multumesc anticipat