la fix!!! gx, ai putea sa apreciezi profesionalismul celor de la IRSA
se pare ca azi noapte au sculat oamenii din somn pagerele lor, fara rost! iar dimineata au mai sunat aiurea o data
. profesionistii au pus pe site-ul lor un comunicat in care spun ca o perturbatie care a generat prima alarma falsa a defectat emitatorul de la Lopatari, iar aceasta defectiune a mai dat o alarma falsa :green:
(... fain de tot. acu vin si-mi pun intrebari: chiar asa de instabil o fi sistemul lor? spun ca nu au ratat nici o avertazare, dar au omis sa spuna cite alarme false au fost? explicatia aia chiar o crede cineva? cum sa defecteze o perturbatie (oare ce fel de perturbatie?) un emitator? nu au sesizat in atitea ore ceva nu e in regula, ca sa nu apara si a doua alarma falsa - cum si-or supraveghea sistemele? a! mai spun ca rolul statiei de la Lopatari a fost luate de statiile adiacente...cum? ele nu fac parte oricum din sistem? colecteaza ele datele de la Lopatari? hmmm...TEXTE!!!
deci, gx, vezi si tu ca defectiuni apar peste tot. chestia cu gardul si cu leopardul se potriveste muuuuuuuuuult mai bine la IRSA. si crede-ma ca prefer oricind sa pice site-ul INFP, sa nu am date disponibile despre cutremure, decit sa apara alarme false pe pagere, care panicheaza lumea... tare as vrea sa stiu cum au reactionat oamenii...citi or fi stat pe afara asteptind un cutremur ca nu mai venea?
iar despre profesionalismul IRSA, mai bine sa nu vorbim...oare i-o fi instiintat cineva pe bietii oameni ca a fost o alarma falsa si sa se duca sa doarma linistiti?
ma gindesc ca era de bun simt ca in incheierea comunicatului macar sa isi ceara scuze ca o multime de oameni platesc ceasuri desteptatoare in loc de avertizoare de cutremur...