eu una \\"empatizez\\" cu mesajul recent al lui sever pe aceasta tema: este multa munca de cercetare in spate, si eu una ma inclin. in plus, este singura noastra sursa de predictie.
:sad::worthy: corect, nuci nu ma indoiesc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
eu una \\"empatizez\\" cu mesajul recent al lui sever pe aceasta tema: este multa munca de cercetare in spate, si eu una ma inclin. in plus, este singura noastra sursa de predictie.
Prima oara cind am accesat link-ul cu pricina, a fost in primele minute dupa ultimul cutremur (de 5.3 cind culoarea semaforului era inca verde) si necitind legenda, semnificatia data de mine a fost: verde ...pt cutremur :sad::32:.eu incerc sa nu trec pe rosu)... (in afara de ultimul 5.3 intamplat pe semafor verde=)):32:=))
Eu nu sper acest lucru si nu inseamna ca ma indoiesc de profesionalismul cercetarilor de profilsa speram ca pana peste cativa ani, cand \\"cel mare\\" va avea o probabilitate mai mare si semaforul va sta mai mult pe rosu, metodele de predictie sa se imbunatateasca.
irsa incearca sa traga spuza pe turta lor... de cite ori nu au specificat ca mivelul infrasunetelor s-a modoficat, bla, bla, bla si nu a fost nici un cutremur?
absolut corect.
\'anda\' pid=\'21656\' dateline=\'1242116568\' a spus:absolut corect.
adios semaforus.... decat cu portofelus .... =))
Am incurcat-o, va trebui sa ne dam bine cu OTV ca sa aflam de unde ni se va trage !!!
Ady, eu am dat pe link-ul ala si tot nu se vede... e bine ca il vezi. poate ne mai tii si pe noi la curent =)) .... dar am eu o senzatie vaga ca nici tu nu il vei mai vedea ...
Pentru a putea vedea semaforul trebuie urmati pasii acestia:
*Intrati pe http://www.fotonsas.ro/index.php
*Scrieti la username: \\"semafor\\" si parola: \\"semafor\\"
*Dupa logare va intreaba daca Sunteti abonat al Centrului de Avertizare Seismica ? Bifati \\"DA\\", a doua intrebare ar fi Daca aveti parola de acces ?, bifati \\"DA\\"
*Iar la final va apare sa dati click pe un link, de unde va va redirectiona spre pagina cu semaforul nostru cel iubit :55:
Sa-mi spuneti daca a mers![]()
n-am scapat de el???:55::crybaby:=))=))(=))
(