Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
:sad:=)):32: pe harta aia sint puse epicentrele cutremurelor care au avut loc incepind din 15.03.09 (n-am priceput de ce le-au pus si pe cele din cimpie). fiecare are un nr, in fc de ordinea aparitiei. si ei zic ca daca le unesti in ordinea producerii lor se obtine zona in care s-a produs seismul de 5.3... aha, acu pricep de ce le-au luat si pe alea doua, ca altfel nu le iesea zona!!!:32:. fara ele, cutremurul de 5,3 ar fi pe marginea zonei... or fi tinut cont si de adincimi? ca de fapt, pe harta sint epicentre, dar pe mine ma intereseaza HIPOCENTRUL!!!O hartulie noua pe IRSA...
Poa\' sa ma invete si pe mine cineva s-o citesc?
In Japonia se anuntza populatia prin canalele media atunci cand un cutremur de peste 5 se produce intr-un mod similar pagerelor IRSA. De asemena sunt oprite lifturile, trenurile, etc
http://www.jma.go.jp/jma/en/Activities/EEW_Starting_1_October_2007_Dos_and_Donts.pdf
Asta inseamna ca or sa bage semaforul la \"cu plata\"?!In viitor abonatii nostri vor avea acces gratuit la \\"Semafor\\". Informatii la [email protected]
Daca da abonament la asta
ma bag si eu...
\\"Luna se apropie de faza maxima. De asemenea , ne aflam pe un minim al mareelor tectonice. Campul magnetic masurat in Bisoca si-a marit amplitudinea incepand cu 2009/05/01. Campul electric din Bucuresti, Lopatari si Naruja prezinta perturbatii. Nivelul infrasunetelor a scazut. Inca nu s-a produs seismul corespunzator vibratiilor inregistrate.
Se mentin perturbatiile pentru locatia Gura Teghi. In zona unde s-a produs ultimul seism vrancean de 5,02R (asemenea celor din 1940, 1977) nu avem o concentrare a campului electric.\\"
Voi aveti idee care este legatura cu aceste date..\\"sperietoare\\"ca eu nu stiu..Sunt \\"inculta\\"si nu pot intelege..Ce vrea sa spunaAstept genul de rasp..\\"este de bn\\" sau \\"este de rau\\"