Cel mai hilar mi se pare ca pe blogul lui Istrate se face foarte multa trimitere la semaforul de pe site-ul IRSA):sad: Asa cum cred ca am mai scris, eu nu neg ca anumiti oameni pot avea capacitati pe care nu le putem explica cu cunostintele stiintifice de la acest moment. Si, in fond, daca anumite animale au capacitatea de a \"simti\" anumite schimbari care pot anunta un cutremur, atunci de ce nu ar putea face asta si unii oameni? Dar cred ca partea dificila este de a face legatura directa intre acele schimbari si fenomenul seismic, cata vreme acele schimbari pot anunta si alte fenomene, sau pot sa nu anunte nimic.
Si eu urmaresc zilnic site-ul IRSA, si interpretez cam asa: este o probabilitate mare, deci nu e obligatoriu, sa avem un seism de 4 sau 5. Dar nu e exclus nici cel de 7, chiar daca probabilitatea lui e foarte mica.
Si eu urmaresc zilnic site-ul IRSA, si interpretez cam asa: este o probabilitate mare, deci nu e obligatoriu, sa avem un seism de 4 sau 5. Dar nu e exclus nici cel de 7, chiar daca probabilitatea lui e foarte mica.