Eu am zburat prima data in 2001, vara, prin iulie, cand am mers la un interviu in Olanda, la Universitatea din Eindhoven. Am zburat cu un Boeing 737 (cred) al KLM, pana la Amsterdam. Urias aeorportul asta, Amsterdam (Schiphol). Era sora mea disperata, trecuse o ora jumate si eu nu mai ieseam...=))
=))
In fine, revenind la primul zbor, trebuie sa spun ca momentele cele mai sensibile le-am sesizat la decolare si la aterizare. Practic, mi s-a parut ciudata senizatia aceea aparuta in momentul in care aparatul s-a ridicat, si apoi continua sa urce...
=)) La fe, si la aterizare, de fapt intai cand a inceput sa coboare...=)) In rest, nu pot sa spun ca m-am speriat, nu au fost nici turbulente, zborul a fost lin, as zice. La sf. lui noiembrie 2001, cand am plecat in Olanda pentru a-mi lua in primire noul job la Universitatea tehnica din Eindhoven, de asemenea am zburat cu un Boeing 737 al KLM, deja ma obisnuisem cu decolarea si aterizarea...=))
In 2005, am zburat tot cu un Boeing 737, de data asta TAROM, la Bruxelles, cand am mers cu ai mei la sora mea, sa-mi petrec concediul acolo. Zborul a fost, de asemenea, lin, si din cate imi aduc aminte, nu am avut parte de turbulente, sau, in orice caz, nu a fost ceva sesizabil.