• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Bancuri, poante ...

:harhar:=)):rolleyes: cind te-o face regina cavaler, sa ma iei si pe mine sa vad cum se face :rolleyes:

Niste reporteri de la TVR merg intr-un sat pentru a face un reportaj, cum isi petrece ziua baciu\' Ion. Il roaga sa povesteasca ce face in cursul zilei. - Da pai, dimineata ma scol, si trag un pahar de palinca... - Stai, bace Ion. Nu va fi bine sa afla toata tara ca deja la prima ora bei. Spune, ca citesti ziarul... - Na, atunce... dimineata ma scol, citesc ziarul. Dupa aia dau la porc sa mince, dupa care mai citesc inca\' un ziar. Pina la prinz lucrez in atelier, in care timp citesc vreo doi-trei carti. La masa mai citesc vreo doua reviste, iar seara adun iosagul de pe cimp, dupa care urmeaza presa de seara. Dupa cina ma duc la biblioteca satului cu prietenii, iar la 10 cind inchide biblioteca merem cu toata trupa la Costel, ca el are tipografie..

ba e obosit de atita citit, cred ca a fost si el la tipografia lui Costel...
pe de alta parte, un idiot ca asta te baga in necazuri daca te trezesti cu el brusc in fata masinii...

Conform noului cod rutier, nu te mai baga in belea :harhar:

Bogdan

pina dovedesti ca nu esti de vina, tot belea sa cheama ca ai :harhar:

Nu, conform noului cod rutier, pietonul sta pe trotuar, masina pe asfalt.
Nu mai trebuie sa dovedesti ca esti nevinovat :harhar:

din pacate, ala era biciclist, nu pieton:p. locul biciclistului unde e???

Este biciclist daca merge pe bicicleta. Si chiar si atunci trebuie sa se supuna regulilor in vigoare. Si o alcoolemie se face in cateva minute :harhar:

cum dovedesti ca nu era pe bicicleta?
hai ca am deviat rau de la topic:D

Nu dovedesc ca nu era pe bicicleta daca era baut. E destul asta :harhar:
Daca e nevoie, pe drumurile nationale, europene si autostrazi este interzisa circulatia bicicletelor.
In plus, nu avea casca si mijloace de semnalizare.
Mai departe, nu este cazul sa mergem, deoarece daca are totul OK trebuie sa fii chiar chior sa dai peste un biciclist.

:harhar: si uite asa, ne-am reintors in topic :rolleyes:

O domnisoara la o petrecere este intrebata de chelner daca mai doreste whisky \"Madame, doriti inca un pahar?\" \"Nu multumesc, imi face rau la picioare\". \"Adica cum, amortesc? \"Nu, mi se desfac!\"

Abia acum suntem on :harhar:

O femeie se duce la spital sa nasca insotita de sotul ei. Doctorul le spune ca a fost inventata o masina care poate transfera durerile nasterii de la mama la tata si ii intreaba daca vor sa incerce. Cei doi sunt de acord. Doctorul seteaza masina la un transfer de durere de 10% - sotul se simtea excelent si ii spune doctorului sa mai urce un nivel. Doctorul seteaza la 20% dar tatal se simtea la fel de bine. Doctorul ii controleaza tensiunea si seteaza masina la 50%. Sotul se simtea bine in continuare si ii spune doctorului sa seteze nivelul la 100%. Doctorul se conformeaza si femeia in final da nastere unui copil practic fara sa simta nici o durere. Sotii erau in culmea fericirii. Cand au ajuns acasa postasul zacea mort pe treptele casei !!.....

Doi batranei, dupa ce s-au imbatat, au decis sa mearga la o casa de toleranta. Odata ajunsi acolo patroana ii priveste cu atentie, o cheama pe servitoare si ii zice:
- Du-te in primele doua camere si pune cate o papusa gonflabila pe pat. Mosii astia sunt atat de beti incat nu-si vor da seama de diferenta. N-am de gand sa-mi folosesc fetele pentru nenorocitii astia de mosi.
Servitoarea indeplineste ordinele si batraneii se duc in respectivele camere si \"indeplinesc tema ce corespundea locului\".
In drum spre casa, unul dintre batrani zice:
- Cred ca femeia care a fost cu mine era moarta!
- Moarta? Spune celalalt. De ce crezi asta?
- Pai un s-a miscat si nici n-a vorbit in timp ce faceam dragoste.
- Putea fi chiar mai rau, spuse celalalt. Eu cred ca a mea era vrajitoare!
- Vrajitoare!!! De ce naibii zici asta?
- Pai.,sa vezi, cand eram la preliminarii am muscat-o un pic de fund,atunci ea mi-a tras o basina in fata, a iesit zburand pe fereastra si in plus mi-a mai luat cu ea si proteza!!!

a aparut un nou virus avand denumirea: \"munca\". Daca primesti vreo \"munca\" de la vreun coleg sau de la seful tau, sub nici o forma nu te atinge de el! Acest virus poate distruge complet viata ta personala. Daca vei considera ca ai fost infectat, ia-ti urgent haina si 2 prieteni, duceti-va la primul bar si incercati sa va devirusati. Comandati 3 pahare de ceva, repetati de 4 ori, dupa care veti constata ca \"munca\" s-a sters complet din capul vostru ... Trimite urgent acest msg. cel putin la 5 prieteni. Daca observi ca nu ai 5 prieteni, atunci ai fost infectat cu virusul \"munca\" si acesta iti guverneaza deja viata. Motto: Oricat de mica ne e leafa, noi tot putem munci mai putin decat ne platesc ei .

- Mamico, nu pot sa dorm! Spune-mi, te rog, o poveste!
- E trecut de 1 noaptea. Las\' ca vine taticul imediat si cand o sa-l intreb pe unde-a fost, o sa ne spuna el o poveste!

La o scoala in Cluj invatatoarea de la clasa a doua vine dupa pauza mare si ii intreaba pe copii :
-Ce ati facut in pauza ?
Gigel, care era mai rasarit, ridica mina :
- Eu m-am jucat in cutia cu nisip.
Invatatoarea, ca sa dea un exemplu ce bine este sa inveti bine si constant spune :
- Brava Gigel, daca scrii frumos pe tabla fara greseala cuvintul nisip, poti pleca azi cu doua ore mai repede acasa.
Gigel merge la tabla si scrie frumos si caligrafic cuvintul NISIP fara greseala.
- Bravo Gigel , poti sa pleci azi cu doua ore mai repede acasa - spune invatatoarea.
Acuma se intoarce invatatoarea catre Petrica si il intreaba:
- Tu Petrica , ce ai facut in pauza ?
- Eu m-am jucat cu Gigel in cutia cu nisip !
- Perfect, daca scrii frumos pe tabla cuvintul cutie poti pleca si tu cu doua ore mai repede acasa.
Merge si Petrica la tabla si scrie frumos si ingrijit cuvintul CUTIE absolut fara greseala.
- Bravo Petrica , si tu poti pleca astazi cu doua ore mai repede acasa.
Intr-un sfirsit se intoarce invatatoarea catre Janos, si il intreaba si pe el :
- Tu Janos ce ai facut in pauza ?
- Eu vrut joci si el la baietii cu nisip, dar ei nu fost draguti la Janos si spune : \" merge in p... de bozgor \"
- Vai , dar asta este o discriminare a unor minoritati nationale cu coinfluente negative asupra psihicului unui copil.
Daca scrii frumos pe tabla \" discriminare a unor minoritati nationale cu confluente negative asupra psihicului unui copil \" poti si tu sa pleci cu doua ore mai repede acasa...

Back
Sus