GeoX1
Administrator
- Scor reacție
- 6
A miscat si fractura Owen. :16::16::16: Sa mai zica cineva ca seismele din Oceanul Indian si marginea continentala Asiatica nu vin "in haita", fie ele moderate sau mai mari. :devil::devil::devil: Asa lucreaza sistemul tectonic Indo-Australian, nu aveti ce face, asta e situatia. Vorbim de un sistem, de fapt, fiindca sunt doua componente functional-structurale: cea Australiana si cea Indiana. Care in multe cazuri tind sa actioneze oarecum sincron, eventual succesiv, uneori cvasi-simultan. Dupa cum spuneam, nu am eu gargauni nejustificati sa ma uit tot timpul la ce se intampla pe Indo-Australiana.
Vedeti, eu privesc lucrurile intr-o abordare mai sistemica asa, poate si fiindca sunt absolvent de Automatica si Calculatoare, inginer diplomat in Stiinta Sistemelor si Calculatoarelor. Un sistem e un ansamblu de complente cu relatii functionale sau dependente intre ele. Asa privesc eu multimea asta de placi si subplaci tectonice. Si am ceva satisfactii sa constat ca miscarile Indo-Australienei confirma abordarea de tip sistemic.
Vedeti, eu privesc lucrurile intr-o abordare mai sistemica asa, poate si fiindca sunt absolvent de Automatica si Calculatoare, inginer diplomat in Stiinta Sistemelor si Calculatoarelor. Un sistem e un ansamblu de complente cu relatii functionale sau dependente intre ele. Asa privesc eu multimea asta de placi si subplaci tectonice. Si am ceva satisfactii sa constat ca miscarile Indo-Australienei confirma abordarea de tip sistemic.