Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da, ioooooooooooooooooooooooo cineva a spus ieri dimineata ceva de genul:e verde, liber la cutremur... ):hypocrite:Semafor? A spus cineva semafor?
sa inteleg ca si cutremurul de ieri s-a produs pe semafor verde? ):hypocrite:
pina acum, l-au tinut saptamini intregi pe portocaliu. cum l-au trecut pe verde, a venit cutremurasul. dupa asta l-au facut iar portocaliu...cu ce a schimbat situatia cutremurul de ieri ca sa-l treaca iar pe portocaliu??? care o fi justificarea? ):hypocrite:
pina acum, l-au tinut saptamini intregi pe portocaliu. cum l-au trecut pe verde, a venit cutremurasul. dupa asta l-au facut iar portocaliu...cu ce a schimbat situatia cutremurul de ieri ca sa-l treaca iar pe portocaliu??? care o fi justificarea? ):hypocrite:
da real32, asta stiu si eu. dar, daca ai pus un semafor si-ti asumi raspunderea pt o alerta, eu zic ca intii si intii trebuie sa stapinesti interpretarea fenomenului. nu pui alerta doar asa, ca sa fii tu acoperit pt orice eventualitate; mai ales daca ai cam dat-o in bara de citeva ori si vrei sa-ti recuperezi credibilitatea...